
FESTMIDDAG
Etter første konferansedag (7. mai) arrangeres det en festmiddag. Her er det lagt til rette mingle med god mat og drikke, for å bygge nettverk og skape mye samarbeid.
Mesterkokk Øyvind Bøe Dalelv lager festmiddagen under Den store sirkulærkonferansen. Han skal servere bærekraftig sjømat.
Øyvind har blant annet verdensmestertittel i tapas fra 2017, han vant verdensmesterskapet for unge talenter i 2011 og tok hjem tittelen som Norgesmester i 2016.
Øyvind skal tilberede kongekrabbe og skrei fra VAAG Seafood. Krabben er høstet på bærekraftig vis i Finnmark – hver og en nøye utvalgt, renset og tilberedt for hånd. Skreien fanges av lokale fiskere i Lofoten og blir filetert, pakket og superfryst samme dag som den kommer opp av havet. Festmiddagen avsluttes med en deilig sjokoladedessert. Dette gleder vi oss til!
Middagen foregår i Asker kulturhus 7. mai kl. 17:00-19:00.
Pris: 750,- eks. mva.
Påmelding skjer ved å velge billetten "Festmiddag 7. mai" her: PÅMELDING
Sees vi?
