top of page
BJ7A3620-Enhanced-NR-scaled.jpg

Praktisk informasjon

DSS24-Logo-ikon-blank.png

FESTMIDDAG

Etter første konferansedag (7. mai) arrangeres det en festmiddag. Her er det lagt til rette mingle med god mat og drikke, for å bygge nettverk og skape mye samarbeid.
 

Mesterkokk Øyvind Bøe Dalelv lager festmiddagen under Den store sirkulærkonferansen. Han skal servere bærekraftig sjømat.

Øyvind har blant annet verdensmestertittel i tapas fra 2017, han vant verdensmesterskapet for unge talenter i 2011 og tok hjem tittelen som Norgesmester i 2016. 


Øyvind skal tilberede kongekrabbe og skrei fra VAAG Seafood. Krabben er høstet på bærekraftig vis i Finnmark – hver og en nøye utvalgt, renset og tilberedt for hånd. Skreien fanges av lokale fiskere i Lofoten og blir filetert, pakket og superfryst samme dag som den kommer opp av havet. Festmiddagen avsluttes med en deilig sjokoladedessert. Dette gleder vi oss til!


Middagen foregår i Asker kulturhus 7. mai kl. 17:00-19:00.

 

Pris: 750,- eks. mva.

Påmelding skjer ved å velge billetten "Festmiddag 7. mai" her: PÅMELDING

Sees vi? 

BJ7A4111.jpg
Takk til våre partnere!
KS-logo.png
image.png
NorskSenterForSirkulærØkonomi_liggende.png
3stepIT_logo_1200x400px_edited.png
image.png
SINTEF_edited.jpg
KBN_full_logo.png
7_edited.jpg
future_built_logo.png
primarlogo_rgb.png
logo4_edited.png
bottom of page